Τρίτη, Μαΐου 14, 2013
posted by Librofilo at Τρίτη, Μαΐου 14, 2013 | Permalink
Booktalks@Amagi radio - Εκπομπή Σαββάτου 11/5/13
Ακούστε το podcast της εκπομπής του Σαββάτου 11/5 όπου συζητάμε για τα βιβλία των Ε.Λάρσον "Στον κήπο με τα θηρία", "Αβεσσαλώμ, Αβεσσαλώμ" του Γ.Φώκνερ και τον "Ανάπλου" του Θ.Βαλτινού.

Ακούγεται ποίηση του P.Celan, ένα κείμενο του Δ.Κούρτοβικ από το "Ελληνικό Hangover" και μια συνέντευξη του Χ.Λ.Μπόρχες σε Γάλλους συγγραφείς.

Καλή ακρόαση

  BOOKTALKS-ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 11-5 by librofilo
 



2 Comments:


At 15/5/13 15:47, Blogger Μαραμπού

E, librofile! Μου χρωστάς ένα αντίτυπο του βιβλίου "Στον κήπο με τα θηρία"! Ο λόγος είναι ότι το Σάββατο πρωί δεν έβαλες ανάρτηση με το τι θα ακολουθήσει στην εκπομπή, ούτε και ποιο βιβλίο θα κληρωθεί (κάτι που αυξάνει την αδημονία για την εκπομπή στα ύψη). Μου στέρησες την ευκαιρία να το διεκδικήσω. Φυσικά αστειεύομαι! Ίσως να έβαλες ανάρτηση και να μην την πρόσεξα. Απλώς δεν θυμόμουν πότε ακριβώς θα επέστρεφες μετά τις διακοπές του Πάσχα.

Ωστόσο, άκουσα την εκπομπή ετεροχρονισμένα και μου άρεσε πολύ. Ειδικά όσα ειπώθηκαν περί Φώκνερ, φέρνοντας το αδιάβαστο αντίτυπο του "Αβεσσαλώμ" στις υψηλές θέσεις επικείμενης ανάγνωσης! Σπουδαίος συγγραφέας. Να σημειώσω σε όσα είπες χθες, ότι το Μεταίχμιο εξέδωσε το "Ιερό" το 2011. Όλα τα υπόλοιπα βιβλία του είναι τυπωμένα σε εκδόσεις που τώρα πια, σχεδόν λιώνουν στα χέρια!

 

At 15/5/13 17:31, Blogger Librofilo

Χα,χα, έβαλα ανάρτηση από τις 11.00 έως τις 5.00μ.μ. το Σάββατο. Μόλις τελείωσε η εκπομπή την κατέβασα για να συνεχίσω να τσακώνομαι με τον Γιώργο Σ. στην προηγούμενη. Οπότε πρέπει μάλλον να παρακολουθείς τα Σάββατιάτικα πρωινά για την αναγγελία της εκπομπής ή να ρωτάς άλλους μπλόγκερς :P (σε πειράζω...)
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια

 

Δημοσίευση σχολίου

~ back home